AYDIN / İNCİRLİOVA - Sandıklı Nazmi Topçuoğlu İlkokulu

0256 585 1962
Sandıklı Mah. Sandıklı Cad. No 1/2 İncirliova/ AYDIN
Vizyon
Atatürk ilkelerine bağlı, yaratıcılığı ve tasarımcılığı teşvik eden; öğretmen, öğrenci ve velileriyle işbirliği yaparak çalışan; Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Okulumuzdaki tüm öğrencileri; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, teknolojik gelişmelere açık, kendi değerlerine sahip çıkan, özgüvenini kazanmış, mutlu ve başarılı bireyler olarak hayata hazırlamak.
kalorifer
Ulaşım
Ulaşım Sandıklı ve incirliova ya kadar her 15dk. da minibüs servisleri bulunmaktadır. Ayrıca İncirliovaya kadar Hızlı tren hizmeti bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
İncirliova Sandıklı Mahallesi merkezinde olup incirliova merkezine 1,3 km uzaklıktadır. İki katlı çatılı 1 bina ve tek katlı ek binadan oluşmaktadır.
incirliova ilçesine 1,27 km Aydın Otogara 10,5 km uzaklıkta bulunmaktadır.